Miele vaatwasser onderplaat waar water op stond

Michel1313

  • #1
Wij hebben sinds 5 jaar een miele vaatwasser G 1470 gisteren kregen we een alarm op de vaatwasser.
Na zoeken op de site was het de onderplaat waar water op stond.
Water verwijderd gekeken voor lekkage was een rubber vd onderkant van de klep los, opgelost nieuw rubber.
Maar wie o wie heeft raad de lampjes branden maar hij doet niets meer ????? :idea:
 
  • Klusservice
    Klusidee
    Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
  • Frank

    Vaste beantwoorder
    Moderator
    • #2
    Is de bodemplaat echt goed droog?

    Ook al geprobeerd de stekker een tijdje uit en er weer in?
     

    Michel1313

    • #3
    Hoi Frank,

    Bedankt voor je bericht maar hij was droog alles nog nagekeken en ploteling ging hij weer aan maar na een klein half uur rook onder de vaatwasser vandaan stekker er uit water afgesloten gouw de schroefmachine gepakt en hem er tussen uit gehaald gelukkig geen brand !!
    Maar toch nieuwsgierig de onderkant los geschroefd en daar was een stekker helemaal gesmolten geen idee hoe dat is gebeurt hij draaide geweldig!
    maar nu ?????
     

    S.oldeerbout

    Specialist Keukenapparatuur
    • #4
    Dat hangt ervan af waarvan en waardoor de stekker gesmolten.
     

    Michel1313

    • #5
    Beste S Oldeerbout,

    Dank u voor u mail ik heb geen idee hij stond gewoon te draaien en plotseling veel rook en stank de machine aan de onderkant opengemaakt en daar zit bovenin een witte stekker waar 4/5 draden in zitten.
    We hebben de miele gebeld en die hebben het over een piek spanning???
    Maar verder hebben wij nergens storing gehad of een uitgeslagen zekering
    ze kunnen hem repareren over twee weken maar of ik daar nou blij mee moet zijn ik weet het niet.wat denkt u ?

    Met vriendelijke groet Michel
     

    S.oldeerbout

    Specialist Keukenapparatuur
    • #6
    Het enige wat ik kan bedenken is dat er water gelekt heeft op deze connector en hierdoor een slecht contact is ontstaan.
    Dus even kijken waar hij op gelekt zou kunnen hebben.
     

    Login

    Je wachtwoord vergeten?
    Nog niet geregistreerd? Registreer nu