Miele G1225SC

Tomjan9687

  • #1
Hoi, Wij hebben al heel lang hetzelfde probleem, Zodra ik hem aanzet met filter etc erin ( zoals het moet hehe) dan doet ie het hele tijd goed, of opeens geeft ie F11, oftewel probleem met afpompen...monteur laten komen en die zei dat het wellicht kwam doordat de machine te ver tegen de muur aanstond, Vaatwasser naar voren gehaalt...en hij deed het :) oke!, maar toen ik de vaatwasser sàvonds aanzette.. gaat het hele tijd goed en dan opeens F11, het gekke is, als ik de zeef eruit haal doet ie het wel prima ( maar da`s niet de bedoeling lijkt mij)
 

HarryO

  • #2
Zo te zien bedoel je met "we hebben al heel lang hetzelfde probleem" je vorige topic.
Ik neem aan dat de Soda methode niet hielp en dat er verder nooit een echte oorzaak is gevonden. Volgens mij heb je nog steeds garantie en anders kun je verwijzen naar de vorige reparatie s.
Als je zeker weet dat er niets in de pomp zit en er geen probleem met de ligging van de afvoer slang is dan zou ik toch echt terug vallen op de service dienst van je leverancier en niet zelf gaan sleutelen.
Om discussies voor te zijn: lees je even in in de regels op Consuwijzer.nl
 

Tomjan9687

  • #3
Update: Heb de winkel gebeld maandag , en konden vandaag een monteur sturen, De monteur vondt het ook een heel bizar probleem, en hij zei dat ie een onderdeel bestelt had en dat het daar best aankon liggen, Hij had een drukregelaar bestelt omdat ie van mening was dat het daar fout ging....opzich wel raar.. Want zodra je de zeef verwijdert doet ie het wel normaal.. ???, Ik had ook nog gevraagt of je nog spoelmiddel en zout moest gebruiken.. aangezien wij Combi tabs van Finish gebruiken, Hij zei dat het niet nodig was om er apart naspoel en zout in te doen.
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #4
De grote vraag is natuurlijk als hij deze foutcode geeft of hij dan wel al het water heeft afgepompt....?
 

Tomjan9687

  • #5
Hoi, Nee als ik de zeef verwijder staat er nog altijd water in.. en als ik hem zonder zeef laat lopen pompt ie goed af, en als ik dan kijk is ook al het water weg....
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #6
Dan is het niet de drukschakelaar.
Is de zeef wel goed schoon?
Lijkt eerder alsof de afvoerpomp vacuüm wordt gezogen.
Niet een stukje doorzichtig plastic / glas onder de zeef wat de ingang naar de afvoerpomp blokkeert.
 

Tomjan9687

  • #7
De monteur heeft zelfs de zeef eruit gehaalt en bekeken. Was niks mis.mee
 

Tomjan9687

  • #8
Hoi, Wat vinden jullie eigenlijk van het niet gebruiken van zout en glansspoel middel omdat je combi tabs gebruikt...??, Het voordeel je hoeft geen zout en glansmiddel te kopen omdat het al in de tabs zit...maar is het ook goed voor het apparaat?
 

Tomjan9687

  • #9
Update, Monteur is geweest en onderdeel zit erin...enige wat ik niet snap is:

De monteur gaat aan de vaatwasser werken met de stroom er nog op !?, Waardoor de aardlek eruit knalt, waarop ik vraag, of de stroom weer aan mag...Nee kon beter uitlaten anders ging ie dalijk weer, ipv ff de stekker eruit te trekken ?!?, Hij is bezig en hoor dat ie in zichzelf zegt dat de het zoutvat lekt ?!, hij zegt hier verder niks op, Hij is klaar en vraagt aan mij of ik de stroom weer kan inschakelen, was idd de aardlek die naar beneden geklapt was, stroom weer ingeschakelt, Alles deed het.. behalve... Juist de vaatwasser :P, hij dacht dat ik iets vergeten was in te schakelen dus ging ie kijken beneden...waarop ie tot de conclusie kwam dat het aan hem lag, Hij had had losgetrokkwn zei die....ok hij doet het weer en hij gaat weg...en jullie raden het al? ik laat hem ff proefdraaien....F11...nou oke dan maar weer bellen., Wilde net gaan bellen, had hem opnieuw aangezet, Klapt opeens de aardlek eruit.. foutcode die we nu er bij hebben F70...dus nu 2 problemen.. de F11 die hij al heel lang geeft met de zeef erin.. zonder zeef alles prima, en nu F70....maar goed hij komt maandag weer...
 

Tomjan9687

  • #10
Hoi, Ben ik weer, Monteur is langsgeweest, dit keer iemand anders. Hij vond het zeer raar dat die collega van hem aan het apparaat ging werken met de stroom er nog op, Ik leg hem het probleem uit over die f11 wat ie nog altijd geeft, maar we nu een nieuwe foutcode erbij hebben F70 en de aardlek eruit knalt, dit slaat werkelijk alles, Hij maakt de vaatwasser open onder... (wat die vorige ook deed om bij die drukschakelaar te komen) en tot grote verbazing zit er een slang los !?, slang zit weer vast en app moet 2 dagen drogen...Knalt dan nog de aarde eruit moet er nieuwe motor in..volgens de monteur, Omdat het water op de connectors gelopen heeft etc..:( En de terugslagklep was kapot? moest bestaan uit 1 heel gehaal en deze kon je in 2 helften eruit halen ?.
 

Tomjan9687

  • #11
Update: Vanmorgen Vaatwasser aangezet en hij werkt zonder probs :) volgende week komt monteur die terugslagklep vervangen..
 

JorisFRST

  • #12
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu