Luchtblaasjes/luchtbelletjes na (airless) spuiten van wanden

RvS88

  • #1
Beste,

Ik zou graag onderstaande casus willen verklaren, zodat ik dit kan oplossen. Graag uw hulp.

Na het spuiten van A klasse latex (resimat), verschijnen veel luchtbelletjes in/op de latex. Tijdens het droogproces lijken veel van deze luchtbelletjes te 'klappen' en onstaan zogenoemde kleine kraters.

Bedankt voor het meedenken.

Hartelijke groet,
Kees
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Ondergrond niet helemaal droog ?
 

olaivo

  • #3
Hier nog wat op gevonden Kees? Wij hebben dit bij onze woonkamer veelvuldig. Spuiter heeft dit nog nooit gezien (30 jaar in het vak).
 

Job_04

Specialist Werktuigbouw
  • #4
Ik zou Kees even een PM sturen. Dit is zijn enige bericht, grote kans dat hij het forum niet leest maar dat hij wel een mailtje krijgt als hij een PM ontvangen heeft.
 

olaivo

  • #5
Enige wat mijn spuiter kon bedenken is dat ze kalkzandsteen blokken in de muur hebben gebruikt. Die worden met bepaalde middelen afgesmeerd, waardoor vocht terug naar voren komt en lucht bellen maakt. Maar zeker wist hij het ook niet...
 

Moker81

  • #6
Ik heb hetzelfde probleem. Beiden een PM gestuurd, maar nog geen reactie. Wellicht dat iemand anders een oplossing heeft? Dank alvast!
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #7
Dat is de reden waarom er hier steeds maar op aangedrongen wordt om een eigen topic te starten en niet aan te sluiten bij een ander. Die leest zijn berichten na twee en een half jaar toch niet meer.

Dus ook hier weer: maak aub. een eigen topic aan en beschrijf je probleem duidelijk. Er zijn inmiddels weer andere beantwoorders actief hier, wie weet heeft één van hen een bruikbare suggestie.
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
11
Gerelateerde onderwerpen
Luchtbelletjes in latex

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu