Losklikken deurpaneel inbouw vaatwasser Pelgrim GVW 855.2

Ro32

  • #1
Ik probeer het deurpaneel van genoemde model inbouw VW los te krijgen en dat lukt niet geheel.

De schroeven aan weerzijden van de deur heb ik los gedraaid en ik kan het deurpaneel nu op en neer bewegen (ca. 5cm bereik) in de sleuven aan de bovenzijde van de VW-deur, maar krijg hem vervolgens niet los geklikt.

In de manual staat bij montage "bevestig het paneel op de deur van de VW door de bovenste pennen (fig 15a) in de sleuven van het kunststof gedeelte te drukken".


Hij hangt dus nu alleen nog aan deze pinnen en de opening is te klein om goed tussen te kijken. Voorgaande suggereert dat ik hem bij demontage gewoon los zou moeten trekken; maar dit gaat zelfs met wat kracht niet zondermeer en aangezien het kunststof is, wil ik niet te hard wrikken voor ik zeker weet dat dit wel de bedoeling is.

PS: ik heb meerdere vragen als deze voorbij zien komen, maar die lijken allemaal te eindigen met na het schroeven los draaien met "dan kun je hem eenvoudig afnemen" en die stap is nu net waar ik het niet voor elkaar krijg.

Alvast bedankt voor de input!
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Zoek even op :

Frontpaneel pelgrim gvw855 paneel verwijderen.

Moet met een speciaal sleuteltje.
 

Ro32

  • #3
GELUKT! Ondanks dat ik hier al uren aan het stoeien was en het forum door had gespit alvorens ik het hier "durfde" te vragen nu plotseling gevonden dat het een oude(re) bevestiging is waarvoor een speciaal sleuteltje nodig is. Gelukkig stond er ook een workaround bij voor als het sleuteltje er niet bijzit.

Bedankt voor de reactie en mag afgesloten worden.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu