Lichtsnoer inkorten

Werner46

  • #1
Ik wil een lichtsnoer gebruiken echter heb ik 2 meter nodig. Nu zijn de kortste snoeren die ik zag 6 meter. Kan ik zo'n snoer doorknippen waar ik wil en het eindstuk daar weer aan lijmen? Volgens mij zijn ze niet in serie geschakeld. Iemand die dit weet?

En werkt dit zowel met de 'oude' lichtsnoeren en de nieuwe led snoeren verschillend?
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Helaas fabrikant afhankelijk.

de snoeren die ik heb zijn minimaal 1m en je kan er dan koppelstukjes tussen zetten om bv kleuren af te wisselen en dan afsluiten met een eindstop.
 

Black Knight

  • #3
Vorig jaar overweegd om zelf iets te maken dat we bij kerstmis konden buitenhangen (uiteindelijk toch iets kant-en-klaar gekocht in promotie :lol: ). Nagevraagd hoe dat zat met die lichtslang qua lengte en inkorten. In de betreffende winkel sneden ze gewoon slang op lengte en kan men de stroomkabels en eindstoppen gewoon los krijgen. Dus volgens mij is het kwestie van de juiste winkel te vinden.

Ook op Google zijn er winkels te vinden die per lopende meter kunnen leveren, zoek eens op
"lichtslang per meter"
 

Werner46

  • #4
OK, bedankt voor jullie hulp. Inderdaad zijn de snoeren nu in de uitverkoop. Een winkel waar ze op maat gemaakt worden weet ik niet. Wel dat er nu 50% korting is bij de bouwmarkten op dit moment. Ga er denk ik maar eens een testen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu