Lichte tegelrand zichtbaar met donkere voeg

KeesWeert

  • #1


Beste vakmannen,

Wie heeft kennis van keramisch parket en kan mij helpen. Afgelopen week is een Castelvetro Aequa Castor 30x120 bij mij gelegd. Er is een donkergrijze voeg gebruikt. Mijn idee van deze tegel was om met een minimale en donkere voeg zo min mogelijk raster te zien, daarmee houten planken zo goed mogelijk te benaderen.

Zoals op de fotos te zien is er een raster zichtbaar. De lichte lijnen is niet de voeg. Het is een facetrand van de tegel, zie ook de foto's van dr tegels in de doos. Aangezien ik een rett. tegel heb gekocht was ik in de veronderstelling dat een facetrand niet aan de orde is. De facetrand is blank, en loopt bij veel tegels zelf iets door op de bovenkant.

Tevens is de voeg op veel plaatsen 2-3 mm, terwijl 1,5 is afgesproken.

In vind het eindresultaat niet juist. De tegelhandel geeft aan dat de voeg te diep is (obv foto's), de tegelzetter geeft aan dat het aan de tegel ligt, zowel de witte lijnen als de bredere voeg (ivm de facetrand).

Wat is jullie mening?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
We geven op het forum geen mening over werk dat door anderen is verricht, zie ook de forumregels.
U kunt een onafhankelijke bouwkundige inschakelen en als dat niets oplost naar de geschillencommissie als de partijen daar lid van zijn.
Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu