Lelijke put in laminaat

Marianne

  • #1
Een aantal maanden geleden is onze t.v. van zijn plateau gevallen en dat heeft een lelijke put veroorzaakt in het laminaat. Weet iemand hier hoe dat het beste/mooiste gerepareerd kan worden?

Alvast bedankt!

Groetjes Marianne
 

Pepjo

  • #2
Wat voor een soort laminaat ?
 

Marianne

  • #3
Eigenlijk geen idee. Het lag hier al toen wij hier kwamen wonen. Ik weet wel dat het gelijmd is en het ligt nu een jaar of 10 denk ik. Het is destijds niet in een bouwmarkt gekocht maar bij een 'vloerenspecialist' (kan gewoon niet op de naam van zo'n soort winkel komen :oops: )
 

Pepjo

  • #4
Hmmm, herleggen en de foute plank ertussenuit is dus geen optie :D
Je zou eens uit moeten zoeken wat de toplaag is. Misschien bestaat er een soort doorzichtig kunsthars waarmee je de deuk op kunt vullen, daarna gladschuren en dan een vernis erover zodat je dezelfde glans krijgt als de andere delen. Ik denk niet dat houtvuller ( "vloeibaar hout") wat wordt.
 

Marianne

  • #5
Nee, vloeibaar hout hadden wij ook al aangedacht maar da's idd geen optie :cry: had wel makkelijk geweest. En stukken ertussen uit halen... laten we dat idd ook maar niet doen. :D.

We zullen je tip gaan bekijken en eens zien of dat gaat lukken.

Bedankt voor je antwoord.

Groetjes Marianne
 

EdP

  • #6
Er bestaat een vulmiddel voor laminaat in diverse kleuren (heb ik ergens vernomen). Ik moet er zelf ook 's achteraan, want laminaat kan vrij slecht tegen vallende messen en schroevendraaiers.... en ook tv's dus. TV nog heel? Want daar is een ander forum voor :wink:
 

Marianne

  • #7
Bedankt voor de tip, we zullen kijken waar dat vulmiddel te koop is.

En t.v. nog heel :roll: hij doet het nog maar wel met 5 mooie, gele strepen bovenin het beeld dusse... noem het forum maar. :D
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #8
Zo'n forum heb je niet zoveel aan, want zelf repareren van Tv's is zeer gevaarlijk.

Vanwege de hoge spanningen die in TV's voorkomen geven we op ons eigen forum nooit reparatie-adviezen, waarvoor de TV open moet.

En als je zelf geen echte elektronica-ervaring hebt, is het bezoek aan zo'n ander forum, waar men in elektronicatermen over dergelijke reparaties praat, vrij nutteloos...

Maar Ed mag het forum rustig noemen hoor...
 

EdP

  • #9
Jah, nou durf ik niet meer. Iets met online circuits.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu