Lekkage in badkamer, dringend hulp gevraagd

Missjackie

 • #1
Help...... :shock: Wie kan mij helpen?
Ik heb een lekkage in de badkamer. Ik ben ook maar een vrouw, die noodgedwongen alles zelf moet doen, ook de stereotype mannendingen. Maar hier kan ik niets mee.
Ik zie de vochtvlekken door het plafond komen, het zijn lange " heldere" lijnen, over gehele lengte van het bad. Daarboven staat mijn bad, dus. De voegen hebben na 15 jaar hun beste tijd kennelijk gehad, want links en rechts zit er zwarte troep op en de cementvoegen laten hier en daar los en de rozetten om de kranen laten ook te wensen over, voorzover ik dat kan beoordelen. Ergens onder het bad lekt er iets. Echter hoor ik het "tikken" onder het bad, wanneer ik de wastafel gebruik, maar eigenlijk niet tijdens het gebruik van het bad. Is dat allemaal op een afvoer aangesloten? Men heeft destijds geen luikje in de zijkant van het bad gemaakt, dus kan ik niet kijken....
Bovendien is de badkamer in een voormalige slaapkamer gemaakt, met dien verstande dat het bad op een houten vloer gemaakt is, voor zover ik weet, heeft men toen geen extra vloer of iets dergelijks gemaakt.
Ik heb geen geld om een expert te laten komen, dus moet ik alles zelf doen en uit wanhoop en door overige omstandigheden heb ik mijn huis (uit de jaren 20) al te koop staan.
Alvast bedankt. Jackie
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Als je het water afsluit tikt het dan ook ?
   

  Missjackie

  • #3
  Bedoel je de hoofdkraan? Het tikken hoor ik, als ik water gebruikt heb.. ..
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #4
  Als je water gebruikt in de wastafel dan heb je last, dus de afvoer loopt boven langs naar het bad.

  beste is gewoon waar je het getik hoort een gat in de wand van de bad maken en dan gaan kijken.

  Ja, ik bedoelde hoofdafsluiter.
   

  Missjackie

  • #5
  Dank je, ik heb de verzekering gebeld en die sturen. nog een expert. Even afwachten.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu