Lekkage dakgoot goed repareren

Plantje

  • #1
In onze dakgoot zit een las en daar lekt water doorheen. Het stroomt er niet uit, maar telkens na een regenbui blijft het uren tot dagen druppen. Nu heb ik deze las al verschillende keren helemaal schoon geborsteld en voorzien van reparatiespul, maar het druppen blijft terug komen. Nu heb ik voorheen telkens een soort van kit gebruikt die ik er op gesmeerd heb. Deze lijkt dan (ondanks goed schoonmaken) toch los te laten.

Waar kan ik het beter mee repareren? Ik zou graag iets hebben wat wat dunner is wat ik er meer op kan smeren en wat wellicht ook een beetje in de las loopt. Het spul dat ik tot nu toe gebruikt heb was direct waterdicht en te gebruiken bij allerlei extreme temperaturen en weersomstandigheden. Maar dat heb ik helemaal niet nodig. Ik vind het prima om het schoon te maken, spul op te smeren en dat het na dagen pas droog is. Als het maar goed is! Dus: wat kan ik het beste gebruiken?
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2

Plantje

  • #3
Ik zit inderdaad met hetzelfde geval. Alleen dat soort rubber seals komen te snel weer los. Ze zijn dik en niet fijn te smeren. Ik heb bij voorkeur iets wat net als het water (maar dan wat langzamer) het lek in loopt en daar de boel verstopt en dan uithardt
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu