Lekkage badkamer

Buurtklusser

 • #1
Wij hebben al geruime tijd last van lekkage in onze badkamer. Alle standaardoplossingen al uitgevoerd, zoals oude kit verwijderd en vervangen, voegen uitgeslepen en gekit. Op het oog ziet het er helemaal waterdicht uit. Toch lekt het nog in het onderliggende plafond. Niet meer dan druppels, maar toch onacceptabel natuurlijk. Ook getest of het via de afvoer komt, maar dat is niet het geval. Het lekt alleen als we de vloer onder water zetten.

Nu heb ik het idee om het deel waarvan ik vermoed dat de lekkage daar zit, te overgieten met een oplossing die in de lekkage dringt en daarna uithardt. Ik denk aan verdunde houtlijm (die witte). Dit werkt uiteraard niet voor grote lekkages, maar aangezien het hier om minimale lekkage gaat, zou dit naar mijn idee moeten kunnen werken. Heeft iemand een idee of dit zou kunnen werken? Of een andere vergelijkbare oplossing?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Verwarming Sp.

  Specialist Verwarming
  • #2
  Verzekering inschakelen. Zolang er geen achterstallig onderhoud aan kitnaden en voegen is, wordt dit meestal volledig gedekt, inclusief lekkagedetectie.

  Kijk eerst nog even of er achter de rozetten van de kraan goed gekit is.
   

  Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #3
  Als er druppels door het plafond komen, dan heb je toch een flinke lekkage, de vloer zal dan goed verzadigd zijn met water.

  Zoals al aangegeven, verzekering inschakelen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu