Leeftijd mensen die advies geven

Gekske

  • #41
34 jaar ir in de werktuigbouwkundige, kassen gebouwd en 15 jaar bij een antiekwinkel gewerkt in de werkplaats en geassisteerd bij de (her)bouw van vele objecten (appartementencomplex, winkel, schuur, huis, werkplaats, garage) appartement van zus verbouwd en nu al 4 jr aan het klussen aan mijn droomhuisje (ohja tussendoor nog zwembad 2x gebouwd schuur en nog zoal wat) Inmiddels altijd achter de pc (tenminste vooralsnog)

Traditioneel.... tsja als antiek liefhebber hou ik van traditioneel en weet ik wat er wel deugdelijk is, mijn huidige huis deels wel deels niet deugdelijk verbouwd (althans ik lees: gipsblokken niet goed wel bij mijn aanbouw.....) als ik geld genoeg had dan teken ik voor deugdelijke voor de oorlog bouw :) en tsja waarom bewezen kunnen veranderen?
 

Juuth

  • #42
19 jaar en mijn vriend 25...
Mijn vriend heeft opleiding tot timmerman gedaan en uiteindelijk geslaagd met een niveau 3 doe-het-zelf detailhandel diploma.. Inc., zijn banen onder zijn opleiding werkt hij nu 8 jaar in de doe-het-zelf branche..

En in de 3 jaar dat ik nu samen ben met hem, mag ik toch wel zeggen dat ook ik er een aardig handje van heb en maak tegenwoordig ook mijn eigen meubilair voor mijn hobbykamer...

Daarbij heb ik naast mijn opleiding een kleindieropvang, een hamsterfokkerij en besteed ik veel tijd aan sporten en dus vooral veel aan klussen (mag ook wel als je net 8 maanden samenwoont). Zo hebben we o.a. een ombouw gemaakt voor de sfeerhaard, de trap gelamineerd, onze eigen kledingkast boven gemaakt, schrootjes aan de muur gemaakt, een bed gemaakt met het onderste deel als slaapbank, een dressoir, een salontafel, 3 hamsterkasten, 1 muizenflat, 1 konijnenhok, en alle andere dingen rondom de dieren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
1
3

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu