Lader-mysterie

System7

  • #1
Mijn iPhone (maar het had wellicht iedere andere telefoon kunnen zijn) kan in het huis van mijn moeder in Groningen in geen enkel stopcontact worden opgeladen, d.w.z. heel soms laadt hij een paar minuten maar dan stopt hij weer. Omdat ik losse contacten vermoedde heb ik alle stopcontacten uitgeprobeerd maar het effect is overal hetzelfde. Overal waar ik verder kom begint hij altijd zonder problemen te laden, alleen bij haar thuis dus niet. Al haar apparatuur werkt overigens zonder problemen, ook laders van mobiele telefoons etc.

De lader van mijn iPhone is zo'n type dat alle voedingsspanningen aan kan. En nogmaals, hij doet het overal zonder problemen maar niet in Grunn'. Nou kan dat aan Grunn' liggen :D maar dat denk ik niet. Iemand een idee?
 

Helbers

  • #2
Ik dat het toch echt aan de stop kontakten ligt Misschien dat de stekker pennen iets te kort zijn. In elk geval moet je het in die richting zoeken in de stop kontakten dus. Probeer de lader aan te drukken dan weet je in welke richting je moet zoeken Misschien is het een oplossing een stopkontakt te vervangen voor de lader?
 

Gerrit1960

  • #3
Een raar fenomeen,

Maar probeer het eens met een kort verlengsnoer die je eerst thuis voor de zekerheid test.
Succes
 

Helbers

  • #4
Goed idee van dat verleng snoer en nu maar wachten op een reactie van systeem 7
 

System7

  • #5
Die reactie komt binnenkort ;-) Ergens volgende week of de week erop ga ik weer naar Groningen - ben er (helaas) ook niet dagelijks - en dan zal ik eens testen of het echt aan de aansluiting ligt of dat mijn adapter toch moeite heeft met Grunningse netspanning :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu