Kwaliteit van montage nieuwe dakgoot...

Klussert67

 • #1
Onlangs hebben wij onze dakgoot aan de voorzijde van ons huis laten vervangen. Direct na oplevering lekte deze bij de overgang naar de oude dakgoot van de buren. Daarnaast lijken me de overgangen van de stukken nieuwe dakgoot enig zins slordig gemaakt. Na mijn klachten bij het bedrijf, kwam men opnieuw kijken en kregen we te horen dat overgangen naar oude goten (zie bijlage 1) nooit goed te maken zijn.

Daarna poetste men de zwarte vlekken bij de overgangen weg met Tinner (zie bijlage 2) en zei dat de overgangen niet anders gemaakt konden worden. Men beriep zich daarbij op 30 jaar ervaring.

Ik twijfel zeer aan de kwaliteit van de montage, maar wil graag een "second opinion" van mensen die ervaring hebben met zinken dakgoten.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

bijlage 1:


bijlage 2:
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Boudewijn 033

  Specialist Verwarming
  • #2
  Zal hier geen werk van derde worden beoordeeld.
  als u het niet eens bent met de loodgieter, zal u er echt met hem zelf uit moeten komen.

  groeten b
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #3
  Een second opinion kunt u krijgen bij o.a. bouwkundigen, zoals Boudewijn al schrijft beoordelen we dit soort zaken niet.
  Slotje dus.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu