Kraanzitting afgebroken/vervangen

Klussende Bert

  • #1
Goedendag.

Zoals op onderstaande foto's te zien is, is er een kraanzitting van mijn douchekraan afgebroken. Eigenlijk had ik de kraan al opgegeven doordat het afgebroken deel achter bleef in de kraan.
Maar gelukkig Met veel geduld en ellende heb ik uiteindelijk het afgebroken deel toch kunnen verwijderen uit de kraan. Heb hierbij het schroefdraad noodgedwongen wel een beetje beschadigd. Maar vermoed dat dit geen problemen oplevert als ik er een goed rubbertje tussen plaats. In het ergste geval kan ik altijd nog wat locktide er tussen doen.

Wat nu de vraag is, waar zou ik zo'n nieuwe zitting kunnen vinden? Ik heb de kraan gekocht in een winkel met allemaal landelijke badkamer accessoires maar weet helaas geen merk van de kraan. (staat ook niet op de verpakking). Is dit iets wat een loodgieter in zijn assortiment heeft? op internet kan ik er wel een paar vinden, maar die lijken allemaal niet op de gene die ik zoek.





 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Evt naar die zaak te rug gaan maar als er toch geen merk op staat kan je net zo goed een nieuwe kraan kopen.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #3
Made in China.
 

Klussende Bert

  • #4
Het probleem is ondertussen opgelost. Heb de leverancier gecontacteerd voor een nieuwe zitting. Uiteindelijk is er een compleet kraanwerk geleverd. Nette service en probleem opgelost. De douche is in werking!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #5
:prima:

Bedankt voor de terug melding.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu