Korf wieltjes houder ( bovenste korf ) verwijderen pelgrim vaatwasser.

AMERIK54

  • #1
Hoe zit de houder van de korfwieltjes op de wand bevestigd, moet daarvoor de machine naar voren halen en zitten die vast geschroefd op de wand of zijn deze van binnenuit te verwijderen.
 

AMERIK54

  • #2
kan iemand mij helpen.:hup be:
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
Het lijkt mij vrij optimistisch om te denken dat iemand hier je kan helpen met alleen maar het gegeven dat het een Pelgrim vaatwasser betreft.

Pelgrim vaatwassers worden/werden namelijk niet door één fabrikant gemaakt, maar komen uit verschillende fabrieken, waarbij het ontwerp van de apparaten totaal verschillend kan zijn. Zonder een typenummer is het zonder meer onmogelijk om iets te kunnen zeggen over de opbouw van zo'n apparaat.

In januari 2022 heb je dit topic geplaatst:
Daar heb je het over een Type : GWV 820 L
Jammer genoeg bestaat er geen apparaat van dat type, dus zelfs indien je vraag over hetzelfde apparaat gaat, kan daarmee nog niets gedaan worden.

Er bestaat echter wel een type GVW820L, misschien bedoelde je dat?
Voor dat model kun je bij atagbenelux (klik) onderdelentekeningen downloaden:
- Klik op de link
- Kies één van de drie versies en klik achteraan op 'bekijk onderdelen'
- Klik in het nieuwe venster onder 'Extra informatie' op 'Overzichtstekening'
Je krijgt dan een symbolische tekening van alle onderdelen.

Of die tekeningen je voldoende inzicht brengen om je vraag te kunnen beantwoorden weet ik niet. Indien niet zou je naar mijn mening toch, aan de hand van de tekeningen, zelf op zoek moeten gaan in het apparaat of je wat verder komt. Lukraak roepen of iemand je kan helpen zal niet baten.

Geef in elk geval alle gegevens van het typeplaatje aan.
 

AMERIK54

  • #4
Bedankt in ieder geval. ga kijken.
 

AMERIK54

  • #5
TYPENR : GVW820L/ DW302GVW820L zo staat hij geregistreerd.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #6
Dan zullen de tekeningen, zoals ik in de link heb aangegeven, in elk geval bruikbaar moeten zijn. Ik heb echter geen enkele ervaring met reparatie van Pelgrim apparaten en kan je dus ook niet zeggen hoe de houders van de korfwieltjes bevestigd zitten en of je die kunt verwijderen zonder de machine uit te bouwen.

Mijn indruk uit de onderdelentekening is, dat ze op één of andere manier geklikt zitten. Maar zeker weet ik dat dus niet. Dat kun je vermoedelijk gewoon zien als je de betreffende onderdelen goed bekijkt, neem er even een zaklantaarn bij.
 

AMERIK54

  • #7
Dan mail ik naar pelgrim. Hartelijk dank voor de info.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu