Koppelingen multifit aansluiten op knelkoppeling

Annemiekemieke

 • #1
Ik ben mijn badkamer aan het renoveren en de waterleiding opnieuw aan het maken met flexibele leidingen. Kan ik multifit koppelingen aansluiten op bestaande knelkoppelingen? Of moet ik deze vervangen Door speciale koppelstukken. Ben zelf onervaren en lees verschillende dingen op websites. Van de siste van Multifit word ik ook niet wijzer. Alvast bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Nacnud

  • #2
  Hoi,

  Ik liep rond met precies dezelfde vraag. Op internet zijn de meningnen hierover verdeeld. In theorie kun je een 1/2 inch multi-fit op het draad deel van een 15 mm knelkoppeling draaien. Het zal passen maar wat ik lees is dat het verschillende types schoefdraad zijn.

  Ik vond echter bij de bouwmarkt een speciaal koppelstuk voor knel naar multi-fit. Typ in google maar een "multi-fit overgangsstuk".

  Uiteindelijk kies ik zelf toch voor vaste leidingen.
   

  Annemiekemieke

  • #3
  Bedankt voor je reactie. Ik heb de overgangsstukken gekocht en zich aan het schroefdraad anders eindigt. Ronder. Ik kan weer verder.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu