Klein oventje metselen in de tuin

Hansjuh

 • #1
Hallo,

ik wil graag een klein oventje metselen in onze tuin met een breedte van zo'n 50 cm en een diepte van 80 cm, hier kan van afgeweken worden, dat is geen probleem. Ik heb in dit forum gedeelte al een topic gezien over bbq's maar dat was toch niet helemaal naar mijn zin omdat ze veel te groot zijn.

Zouden jullie mij tips willen geven hoe ik het het beste kan doen (ik heb al wel wat metselervaring).
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  In het BBQ metselen, plannen, foto s, links...alle kleintjes helpen onderwerp dat je (neem ik aan) bedoelt, staat toch wel zo n beetje alles wat we toen konden vinden op het gebied van tuin-ovens...

  Op sommige van die sites staan ook andere mogelijkheden, dus met andere maten.
  Veel kans op een kant-en-klaar bouwplan voor een oven van de door jou genoemde afmetingen zie ik niet, je zult toch wat ideeën daaruit moeten overnemen en aanpassen aan jouw maten.

  Misschien kun je wat specifieker zijn in wat je zou willen weten over het maken van zo n oven, je vraag is, behalve de afmetingen, nogal algemeen.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu