Kleding rail hangen vanaf de plafond/muur

Swd_eagle

  • #1
Hi, we hebben een kleding rail (zie foto) die we in een ruimte met een 3.2m hoge plafond willen hangen. De rail is 80cm hoog, dus de standaard manier zoals in de foto gaat niet lukken, dan zit de rail op 2.4m!

We dagten misschien een tussenstuk als verlenging in die voegen, maar meer gewenst: twee bouten die horisontaal vanuit de muur lopen. Het rail moet dan zo een 25-30cm vanaf de muur hangen, aan de einde van de horisontale bouten. (Zal mooier lijken dan een verlenging vanuit het plafond, denken we)

Heeft iemand ervaring met zo iets? Wat kunnen we gebruiken en gaat het lukken? Wat voor draagkracht kunnen we dan verwachten? We gaan de rail als garderobe bij de voordeur gebruiken, dus er moet wel zo een 10 jassen aan kunnen hangen... en de rail zelf weegt 3.4kg.

 

Veronika

  • #2
Waarom niet aan kettingen hangen? Dus precies zoals afgebeeld, haken in het plafond, maar dan tussen de haak en de rail aan beide kanten een stuk ketting. Of koord natuurlijk.

Dat lijkt mij mooier dan dragers vanuit de muur, maar dat is persoonlijk natuurlijk.

Voor dragers vanuit de muur kun je ook plankdragers gebruiken met voldoende draagkracht, in alle soorten en maten te vinden: Google search op plankdragers
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #3
Kan je de ogen een kwart slag draaien of zitten ze vast?
Anders wordt het lastig om ze haaks op de muur te bevestigen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu