Motten Roxasect - kleding laten hangen?

Mikki

  • #1
Beste,

ik wil de slaapkamer met Roxasect bewerken om de motten (e.d.) te verwijderen. Weet iemand of ik kelding en boeken en dergelijke kan laten hangen/staan, of moet alles de kamer uit? Moet ik na de behandeling en het doorluchten alles dingen met een doekje afdoen of alle kleding wassen?

Dank en groet,
Lex
 

EvdL

  • #2
Volgens mij is het produkt bedoeld om in een kast te hangen.
Ik weet niet hoeveel cassette's je in de kamer wil zetten maar ik denk dat je er heeeeel veel nodig hebt om enig effect te hebben in de hele kamer ( of je moet in een kledingkast wonen :oops: ).

Als je hele huis onder de motten zit zou ik de Verminators van Discovery Channel inhuren :lol:
 

Mikki

  • #3
Haha, nee, ik bedoel de spray! Moet een hele dag luchten, maar weet dus niet of de hele kamer min of meer leeg moet en hoe giftig dat spul is.
 

Pim-190e2.0

  • #4
Beste Mikki,

Ik heb net zelf ff gegoogled maar kan er weinig zinnigs over vinden, bijna geen reviews op webshops en veel onbeantwoorde vragen aldaar.
Mijn advies is dan ook om 1 busje te kopen en de "bijsluiter" te lezen.
Mocht daar dan nog geen duidelijkheid uitkomen kun je altijd de maker/distributeur benaderen over dit product, vaak staat er een adres of telefoonnummer op de verpakking.
Als de mottenoverlast heel erg is adviseer ik om of "zwaardere" producten te gebruiken of een verdelgingsbedrijf in te schakelen.

Laat aub weten wat je bevindingen zijn hier over.


Succes

Pim
 

Mikki

  • #5
Dank allemaal!

Helaas heb ik nog geen fatsoenlijke tips van fabrikanten gevonden en ga ik nu als volgt te werk:
alle kleding, boeken etc. uit de slaapkamer verwijderd. Nu staan er alleen nog lege kasten, het bed met matras (zonder beddegoed etc) en stoelen.
Na het sprayen, moet de kamer een aantal uur luchten en daarna ga ik stofzuigen en alles grondig schoonmaken.
De idee is om kleding alleen weer in de "schone" kamer te brengen die gewassen zijn. Ik moet nu dus alle kleding gaan wassen en ze dan pas in de slaapkamer leggen.

Nogmaals dank allemaal en ik zal vanavond of morgen laten weten hoe het werkte.

groeten Mikki
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu