Kier laminaat opvullen

Ikwileenmuur

  • #1
Hallo,

Enige tijd geleden heeft er bij mij een lekkage plaatsgevonden waardoor mijn laminaatvloer, die op een parketvloer ligt, beschadigd is geraakt. Ook de onderliggende parketvloer is daarbij beschadigd geraakt waardoor bepaalde planken eruit gehaald moesten worden. Er was geen budget om de parketvloer te repareren. Het gat dat daar is ontstaan is opgevuld met houten platen en groene ondervloer. Het laminaat is vervolgens weer opnieuw gelegd op dat stuk. Wel kon dat alleen met de oude planken omdat de planken uit de nieuwere batches allemaal 1 mm breder waren. De klusser heeft bij de oude planken wat stukjes van het kliksysteem moeten wegsnijden om de planken met elkaar te kunnen verlijmen. Het is hierdoor niet helemaal strak gelegd wat ook niet mogelijk was. Er zijn wat kiertjes zichtbaar waarvan de klusser mij vertelde die op te vullen met laminaatvuller, maar dat spul wordt natuurlijk hard en beweegt voor geen meter mee (de planken veren een beetje). Iemand enig idee hoe ik de kiertjes wel mooi kan opvullen? Kan dat bijvoorbeeld met een houtkit ofzo die wel elastisch is?

Nieuwe vloer is geen optie. Ik wil gewoon deze 2 kiertjes wegwerken.

20230110_195032.jpg 20230110_195018.jpg 20230110_205237.jpg 20230110_205244.jpg
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Heb je nagevraagd of de verzekering de schade vergoedt?
 

Ikwileenmuur

  • #3
Is destijds allemaal via de VvE gegaan en was heel gedoe met aansprakelijkheid. Maar goed, daar gaat eigenlijk mijn vraag niet over.
 

Fmrama

  • #4
Je kunt met wax blokjes repareren, De blokjes zijn bij een goede vloeren winkel kopen. Google eens op ‘houten vloer repareren’
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu