Kier laminaat korte zijde

Rsfreak17

 • #1
Hallo,

Een aantal weken geleden heb ik een laminaat vloer (Golv van Ikea) gelegd. Nou lag alles er netjes bij toen wij hem net hadden gelegd, maar ik zie nu in 1 rij dat er bij een aantal planken een kier/spleet is ontstaan bij de korte zijde. Deze korte zijde klik je in elkaar, ik denk dat dit niet goed genoeg gedaan is en het daarna is gaan werken. Nou ligt het grootse gedeelte van deze rij onder een kleed dus zie je het niet goed, maar 1 kier is wel midden in de kamer. Is er een manier om dit op te lossen zonder heel de vloer eruit te halen?

Ik heb al geprobeerd de plank er in te schuiven met mijn voet, maar is er geen beweging in te krijgen. Ik sta er ook voor open om de kier op te vullen maar zou niet weten of dit mogelijk is met kit/laminaatvuller.

Ik hoor het graag!

Screenshot_20220801-113826.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Mn22

  Vaste beantwoorder
  • #2
  Plint loshalen aan beide korte zijdes van de plank. Aan een kant de kier tussen wand en laminaat opvullen en dan aan de tegenovergestelde zijde met een slagijzer proberen de laminaatdelen in elkaar te slaan.
   
  • Like
  Waarderingen: Vonken_trekker

  Rsfreak17

  • #3
  Dankjewel voor je antwoord, het is helaas niet gelukt. Krijg er geen beweging in.

  Tips om de kier op te vullen?
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu