Keukenvloer voorbereiden op plaatsen keuken

Michieldc

 • #1
Goedendag, ik woon sinds een maand in een nieuw huis, en heb al vele malen de site bezocht. Aangezien ik totaal geen klusser ben, heeft dat me enorm geholpen. Thanks :)

Nu een specifieke vraag die ik niet terug kan vinden, ook omdat ik niet goed weet hoe het probleem te benoemen. Mijn oude keuken is verwijderd. Als gevolg daarvan zijn er op[en plekken in de tegels verschenen (zie foto's). Nu kreeg ik van het montagebedrijf van mijn keukenleverancier een mail dat de vloer "geëgaliseerd" moet zijn.

Dat betekent neem ik aan dat ik deze hoogteveschillen ongedaan moet maken? Ik hoop dat jullie me kunnen vertellen hoie ik dat het beste kan doen (ik dacht cement, maar nog nooit gedaan!)

Alvast bedankt :)

 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • StucDennis

  Specialist Stukadoor Werkzaamheden
  • #2
  Over het algemeen word hier niet zo moeilijk over gedaan. Dit hoogte verschil is erg gemakkelijk te overbruggen door het stellen van de pootjes onder de keuken. Maar om er zeker van te zijn kun je een zakje egaline halen en dit er in gieten.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu