Keukenkast folie

Aristonos

  • #1
Enige jaren teug heb ik een aantal fronten bij een hele goede keukenwinkel gebracht en die stuurde mijn fonten door naar een bedrijf wat de fronten opnieuw van folie voorziet.Ik kwam er achter omdat in de etalages kapotte front4n stonden met een bord er bij "laat uw keukenfronten opnieuw bekleden". Ik weet, destijds zijn vele keukens afgeleverd met folie en niet de juiste lijm. En nog wel in precies de goede kleur ook. Nu laat de folie ook bij een paar lades los, en wil ik deze ook opnieuw laten doen. Echter is de samenwerking uit tussen de de keukenman, of de folieman bestaat niet meer. Ik zoek me rot naar een bedrijf die de folie op nieuw er op kan zetten in de juist kleur die er ook af komt. Alternatief is spuiten.Maar dan moet ik dus echt alle fronten aanleveren. Dan gaan echt alle deurtjes kaal en wordt er gegrond en gespoten in kleur naar wens. Maar liever een paar elementen in nieuwe folie. Wie weet een goed bedrijf ? Via PB dan, ivm verboden reclame.
 

Ronny

Specialist Verwarming
  • #2
Dit is geen privé forum dus dit soort berichten horen hier niet thuis.
 

Aristonos

  • #3
Pardon? Iedere vraag hier gaat toch over technische dingen thuis ?
 

Ronny

Specialist Verwarming
  • #4
En die wil je privé beantwoord krijgen?
 

Aristonos

  • #5
Yep,jij kan me niet helpen.Dat blijkt al.Maar in het verleden zijn er op die manier wel leden geholpen. Tips altijd welkom.Fijne avond nog verder.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #6
Het is hier niet de bedoeling via privé berichten vragen te stellen.
Bij dit topic blijven a.u.b. anders gaat het topic op slot.
 

Aristonos

  • #7
Primair is hier een opinie peilen en hopen dat er leden reageren die dit ook hebben of hadden.Is toch echt iets over keukens.En we zijn hier om elkaar te helpen dacht ik.Dus benieuwd hoe andere mensen het hebben aangepakt.Of dat ze het zelf hebben kunnen oplossen.
 
  • Like
Waarderingen: Ajetoobuur

Ronny

Specialist Verwarming
  • #8
Als je zoekt op keuken wrappen of keuken folie laat los dan vindt je verschillende bedrijven.
We zijn hier om elkaar te helpen, maar niet om bedrijven te beoordelen of bedrijven aan te raden.

Als je vraag naar onze ervaringen met het zelf wrappen van keuken frontjes dan is het een ander verhaal.
Daar kan ik je geen antwoord op geven, ik zou dat zelf nooit doen.
 

Aristonos

  • #9
Ik heb een wrapper gevonden en die heeft ook de juiste kleur.Kon ik bepalen via een kleuren waaiers die ik thuis kreeg. Heeft al een aantal keukens gewrapt.Ga je echt geen verschil zien. Lijkt me wel dunner dan de folie die er nu op zit. De wrapper heeft wel nog een vraag.Die twee profielstreepjes in het raam van de lades en deur. Is dat in het hout een motief of puur alleen in de folie. Als het in de folie zit komt het dus niet terug in de wrap.Dan is het hout glad eronder.En ga je dus wel verschil zien. Dan heb ik nog twee opties. Of de hele keuken laten wrappen, of de hele keuken laten afpellen en spuiten.Daar zijn ook speciale bedrijven voor. Weet iemand dit van die streepjes. Heb ik wel al op meerdere keukendeurtjes gezien op internet,die streepjes.

Screen Shot 11-16-21 at 01.17 PM.JPG
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #10
Die profiel strepen zitten in het hout.
 

Aristonos

  • #11
Ah oke..Fijn dat is mooi. Dan kan ik de nodige delen laten wrappen. Bedankt voor uw antwoord, Peter .
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu