KEUKEN WITGOED PROBLEMEN - LEES EERST DIT VOOR EEN OPLOSSING

Klusidee ralf

Administrator
Admin
  • #1
Indien nadrukkelijk naar dit topic wordt verwezen, dan zijn er meestal te weinig typegegevens vermeld. Kijk bij het betreffende gedeelte hieronder voor informatie over benodigde gegevens.

Beste vragenstellers,

Gebruik de zoekfunctie van het forum. Veel vragen zijn reeds beantwoord!

Omschrijf duidelijk waaruit het probleem bestaat, wat er geconstateerd wordt en wat wel en niet nog werkt, wat je zelf al geprobeerd hebt.

Heb je een probleem, dat lijkt op een probleem van iemand anders, ga dan niet verder bij de vraag van die ander, maar maak een nieuw onderwerp aan. Zo houden we de zaak overzichtelijk!

Als je een antwoord wilt plaatsen over een vraag die je kort of langer geleden hebt gesteld, zet het antwoord dan bij de betreffende vraag! Alle vragen schuiven netjes omhoog als er een antwoord gegeven is, dus jij én de beantwoorders kunnen altijd zien wanneer er iets nieuws is.

Als je een probleem hebt hebben de vakmensen een exacte aanduiding van de apparatuur nodig. Vermeld daarom altijd het merk en afhankelijk van het merk de volgende informatie:

Bosch/Siemens: het E-nummer (staat op het typeplaatje omlijnd) én het FD-nummer vermelden.
Staat bij vaatwassers op de bovenrand van de deur.

Bauknecht/ Whirlpool: het typenummer én vooral de 12-cijferige NC-code (85....) of het servicenummer vermelden.
Staat bij vaatwassers op de rechterzijkant van de deur.

AEG/Marijnen/Zanker/Zanussi/Electrolux: het typenummer én PNC code (product-nummer) vermelden.
Staat bij vaatwassers meestal op de bovenrand of zijkant van de deur.

Voor alle overige merken het typenummer vermelden.

Bij koelkasten staan de gegevens vaak naast de groentenlades.

Zonder compleet typenummer en voldoende informatie over het probleem kunnen de witgoed-specialisten je helaas geen advies geven, dat van waarde is. Het gevaar, dat door het ontbreken van het typenummer er een verkeerd advies gegeven wordt, is zeer groot en de gevolgen kunnen soms hierdoor niet te overzien zijn.
Mocht je het typenummer opgeven zullen ze je met plezier adviseren!

Indien je werkzaamheden aan/in apparatuur doet, werk dan altijd veilig en haal de spanning van het apparaat af. Wanneer dat werk betekent dat onderdelen (tijdelijk) verwijderd moeten worden, noteer dan eerst hoe die onderdelen aangesloten zitten!
Dus welke draad waar...

Maak eventueel foto´s van je werkzaamheden zodat je altijd kunt zien hoe het zat.
Wil je een of meerdere foto s plaatsen kijk dan even hier.

Heb je problemen, waardoor er een aardlekschakelaar uit gaat, los die problemen dan nooit op door het apparaat op een ongeaard stopcontact aan te sluiten.
Dit is namelijk LEVENSGEVAARLIJK!

Een opgelost probleem.. Kom nog even terug en post de oplossing. Daar kan iedereen van leren. Een bedankje voor de vrijwilliger die u hielp is natuurlijk altijd op zijn plaats!

Vaak krijgen we vragen van enkele woorden. En al kunnen we veel gerichte adviezen geven, helderziend zijn we (nog) niet! :wink:

De door het Forum beantwoorde vragen zijn een indicatie hoe het probleem opgelost kan worden, ze vervangen nooit het oordeel van de deskundige ter plaatste. Het volgen van het advies is dan ook voor eigen kosten en risico, de beantwoorders noch de webmaster kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van het advies.

Sommige merken en producten komt u vaker tegen op dit Forum dan andere, dit zegt echter niets over de kwaliteit hiervan, het geeft eerder een indicatie van de hoeveelheid verkochte artikelen.

Een diagnose, offerte of reparatie, die reeds gedaan is door een bedrijf of monteur, kan niet worden beoordeeld via dit forum. Het is op afstand niet vast te stellen of zo iemand zijn werk al of niet goed heeft gedaan, en de vakmensen op dit forum zullen hun collega s ook niet afvallen. Wel zal geprobeerd worden te helpen alsnog een oplossing te vinden.

De beantwoorders geven geen positief of negatief verkoopadvies. Er worden via dit forum geen materialen, onderdelen of (complete) apparaten verhandeld.

Er worden via dit forum geen adressen verstrekt van bedrijven of personen ten behoeve van het uitvoeren van klussen, reparaties of andere bezigheden.
Eventuele vragen naar zulke adressen kunnen verwijderd worden.
Alleen verwijzingen naar (meerdere verschillende) winkelketens voor het verkrijgen van reparatie-onderdelen (voor reparatie van bijv. witgoed) zijn in stickies opgenomen.

Directe positieve of negatieve reclame voor een bepaald merk, bedrijf of artikel of een verwijzing naar een Internet-site ervan wordt niet geaccepteerd. De site-administrator en de moderator(s) hebben het recht berichten, waarin dergelijke uitingen voorkomen, naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu