Keuken Aanrechtblad Materiaal

TomPostmus

  • #1
Hallo,

Wij zijn 3 studenten en we willen ons eigen aanrecht maken voor in de keuken. We hebben plaatmateriaal nodig voor het aanrechtblad. Materiaal dat we op maat kunnen zagen en vast schroeven aan de dragende constructie. Het liefst een materiaal dat glad is, hittebestendig en bestendig tegen (mildere) schoonmaakmiddelen. Welk materiaal is hiervoor handig? Omdat we studenten zijn is het budget natuurlijk beperkt. Maar we kunnen natuurlijk op Marktplaats kijken of lokaal zoeken. Alvast bedankt voor de tips!

Groet,
Tom
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #2
Waarom koop je niet gewoon keukenblad bij de bouwmarkt ? Daar heb je van die bladen met hittebestendige gladde fineerlaag van geperst hout. Vrij goedkoop en kun je gewoon op maat zagen. Volgens mij kun je 30mm dik en 40mm dik kopen.

Probleem met zelf maken is dat je een machine nodig hebt om de afwerklaag erop te lijmen die dan hittebestindig is e.d.

Zoiets als plaatje is bijna 3meter en kun je zoveel aan elkaar maken als je wilt.

Zou wel de naatjes kitten o.i.d om te voorkomen dat er vocht tussen komt.

Screenshot_20220214-185442_Chrome.jpg
 

Haemmertime

Vaste beantwoorder
  • #3
Ik neem aan dat jullie geen vermogende studenten zijn (aanname) en dus ook geen blad van 5 meter lang nodig hebben, ik zou eens goed op marktplaats zoeken of er iets te vinden is wat je op maat kan maken.
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #4
Er staan genoeg gratis af te halen keukens op marktplaats. Ook met stenen werkbladen. Maar dan moet je het waarschijnlijk wel zelf uit slopen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu