_Sandra_
- #1
Stel ik meteen mijn laatste vraag ook maar...
wat kiezen we.... keramisch of inductie?? We kunnen niet op gas gaan koken trouwens, dat valt af. Reden laat ik even hierbuiten.
Keramisch is langzaam, koelt langzaam weer af, plaat blijft heet.
Inductie kookt toch als gas? De ene keukenzaak zegt van wel, de ander van niet. Je zou toch bij het verminderen van temperatuur, het meteen merken in de pan?? En de plaat wordt toch niet heet omdat de warmte niet in de plaat maar in de pan wordt opgewekt?
Ik weet ook dat er een flink verschil in prijs zit.
Groet
sandra
wat kiezen we.... keramisch of inductie?? We kunnen niet op gas gaan koken trouwens, dat valt af. Reden laat ik even hierbuiten.
Keramisch is langzaam, koelt langzaam weer af, plaat blijft heet.
Inductie kookt toch als gas? De ene keukenzaak zegt van wel, de ander van niet. Je zou toch bij het verminderen van temperatuur, het meteen merken in de pan?? En de plaat wordt toch niet heet omdat de warmte niet in de plaat maar in de pan wordt opgewekt?
Ik weet ook dat er een flink verschil in prijs zit.
Groet
sandra