Keldermuur waterdichte epoxy - muur moet goed droog zijn

Juliana

 • #1
Gegroet,

Mijn kelder is vochtig. Het is nu zomer vandaar dat het met de vochtigheid
wel meevalt; er sijpelt niets naarbinnen ook niet vanuit de vloer.
De muren met het pleisterwerk heb ik kaal gemaakt met een beitel tot op de baksteen. De bakstenen voelen klam aan ,bijna nat, en de voegen zijn " verteerd" Nu wil ik deze muur eerst egaal maken alvorens een waterdichte epoxy of kelderbezetting op te smeren. Met het egaliseren heb ik een probleem volgens een medewerker van een bouwmarkt. Ik citeer: "de muur moet eerst goed droog zijn, anders hecht de egaliseermortel niet" Weet iemand een goedje wat mijn keldermuur toch kan egaliseren en wat er goed op hecht ondanks de vochtigheid?
Alvast bedankt
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Ik zou het proberen met waterdichte cementmortel, niet al te vochtig maken, dat eerst even uitproberen op een klein stukje.

  Ik denk dat een bouwmarkt niet de meest geschikte plek is om advies hierover te vragen, een bouwmaterialenhandel heeft de kennis en de materialen in huis voor uw klus.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu