Kapotte whirlpool (Xpools)

Bouli

 • #1
Vorige week ben ik in mijn nieuwe huis getrokken. In 2012 is het gerenoveerd en in de badkamer zit een bad met whirlpool van het merk X-Pools, dat toentertijd geïnstalleerd is. Volgens de verkoper functioneert het prima, maar bij mij doet hij het niet :( voor zover ik kan zien heb ik maar 1 drukknop om de jets te bedienen (op de rand met On/off) maar lang of kort drukken, vol of halfvol bad: er gebeurt niets.
Ik heb de stroom er al afgehaald en opnieuw opgezet (geen effect) en de jets gereinigd met HG whirlpoolreiniger: kwam wel wat vuil uit, maar nog steeds: niets.

Nu heeft de verkoper geen boekje/handleiding achtergelaten en online kan ik alleen vinden dat de fabrikant falliet is....verder geen info of tips. Daarom dacht ik: ik probeer het hier eens! Wie heeft een idee,tip of misschien dezelfde whirlpool en ervaring met dit probleem?
Alvast bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Haplo

  • #2
  Zit er niet ergens een luik, zodat je bij de stekker of zo kunt komen. Zit die er wel in? Doormeten?
   

  Bouli

  • #3
  Er zit inderdaad een Luik. Dat heb ik opengeschroefd en dan zie ik een stekker en "stekkerdoos" (1 contact). Stekker heb ik eruit gehaald en terug in gedaan, geen effect. Zie ook niets in stoppenkast. Doormeten heb ik nu niets voor in huis, zou inderdaad nog een optie zijn!
   

  Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #4
  Heb je de stroom er ook voor een minuutje of 2 afgehad, om goed te resetten.

  En anders laat de verkoper het een keertje voordoen, hoe het werkt als het bij hem wel altijd gewerkt heeft.
   

  Marcel 43

  • #5
  Ik heb zelf ook een xpools bad en de aan en uit knop werkt doormiddel van luchtdruk dus die knop moet je stevig en snel indrukken hopende hiermee een oplossing te hebben geboden gr marcel
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu