Is dit een KPN aansluiting?

TonK60

  • #21
Update: Ik heb gecheckt wat er in de woonkamer achter de CAI en telefoon plaatjes in de huiskamer zit. In beide gevallen een enkele aansluiting (zie foto's).
Dus dan zouden de hoofdaansluitingen dus toch (denk ik) in de meterkast moeten zitten. Aanvullend op bericht #19 van Rola, denk ik dat de groene CAI binnenkomt, dan de splitter heeft waarop weer een groene kabel vertrekt naar de woonkamer.
Wat betreft telefoon zit er in de meterkast niet meer dan het loshangend geval van bericht #1. Het gele 'draadje' is slechts een omhulsel zonder inhoud (trekkabel of zoiets). Zie ik overigens niet terug in de meterkast.

IMG-8614.JPG IMG-8616.JPG
 

Lampje45

  • #22
Dit is wel degelijk een telefoonaansluiting
de A van a-lijn de B van b lijn ,de aarde voor doorverbinden onder de "witte knop" en de EB voor de Extra bel. Zo te zien is dit een splitter om twee toestellen te laten werken. In die tijd werd er nog geen accespunt in de meterkast gebruikt en regelrecht in de ruimte waar het toestel moest komen, aangesloten.
 

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #23
Die CAI lijkt dan inderdaad dat de groene kabel in de meterkast het inkomend signaal is. En dan doorlust naar de aansluiting in de woonkamer.

De KPN blijft nog een beetje onduidelijk. Hier op die laatste foto zit maar 1 kabel dus ik denk ook niet dat dit het binnenkomende signaal is.

Op dat kastje van #1 zit daar maar 1 kabel op aangesloten? Of 2?
 

TonK60

  • #24
Op dit moment één kabel, maar kastje hangt los en deksel was eraf. In de meterkast zijn er wel 2..3 andere buizen waar ook kabel uitkomt. Dus zou kunnen dat die er in het verleden op aangesloten zijn geweest.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu