INTERGAS KOMPAKT HRE 24/28 CONTINUE ANDERE FOUTCODES

Jasper1975

  • #1
Goedemiddag , splinternieuwe kompakt hre ketel sinds oktober 2020 in gebruik en sind een paar dagen de volgende foutcodes....eerst 29 daarna 4 daarna 30 daarna 4 en hier swingt ie de hele tijd op en neer , beetje apart voor een nieuwe ketel lijkt mij .....wie kan mij helpen.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #2
Zijn het foutcodes of bedrijfscodes? Ik vermoed bedrijfscodes. 4 is ventileren voor of na het branden. 29 en 30 (en andere dubbele getallen) zijn de gevraagde opentherm temperatuur tijdens cv bedrijf.
 

Jasper1975

  • #3
Hoi Hessie,
Ik heb het verkeerd uitgelegd ,iedere keer na gebruik warm water slaat fe ketel af en geeft dan een foutcode weer, begon dus met code 29 na opnieuw opstarten gebruik warm water code 4 opnieuw opstarten weer code 30 en op deze manier blijft ie " swingen"
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #4
Ik begrijp het nog niet. Na warmwater slaat ie af, dat lijkt me logisch. Maar gaat ie in STORING? Dus met een knipperend storingslampje? En heb je dan geen warm water meer?

In dat geval is inderdaad een storingscode, wijst op een defect gasblok. Tijd om de monteur die m heeft opgehangen even te bellen. In principe heb je nog garantie.
 

Jasper1975

  • #5
Hij slaat af omdat ie in storing schiet en met als gevolg dus verschillende storingscodes ......deze storingen zijn sinds een paar dagen begonnen en wij doen niks geks enkel douchen en keuken warm water.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #6
Dan wordt het zoals gezegd tijd voor een telefoontje naar de installateur. Vermoedelijk gasblok of stuurautomaat defect.
 

Jasper1975

  • #7
Ik ga bellen thnks voor de hulp en gelukkig is het zomer.......:-)
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu