Indesit WG1231 TXB4

Sportiebitch

  • #1
Gelukkig heb ik na een tip dit forum kunnen vinden..
Probleem...trommel draait niet..krijgt en pompt wel water af

Wat hebben we geprobeerd: koolborstels gecontroleerd...zijn ok,
De snaar is ok, printplaat nagekeken of er ook een zekering te vinden Was (niet) , met "de hand" draait de trommel soepel
Wat zou het kunnen zijn?
Alvast bedankt
 

Co de Witgoedman

  • #2
Zou in dit geval de print kunnen wezen.
 

Sportiebitch

  • #3
hoe controleer ik dat??
groet Moortje
 

Co de Witgoedman

  • #4
Tja, het controleren van deze print is eigenlijk is eigenlijk niet te doen, wij zetten hem over en testen de machine dan met de nieuwe print ( lijkt onproffesioneel,maar er is weinig anders op te vinden). Print op zich is niet goedkoop, zo rond de 150 euro, als de machine al meer dan 5 jaar oud is zet ik er raagtekens bij om dit bedrag nog te gaan investeren.

Groetjes Co
 

Joperi

  • #5
Ik heb, zoals ik kan beoordelen aan de hand van het verhaal, hetzelfde probleem gehad en het was dus de printplaat. Indesit wasmachines hebben nogal vaak problemen met de printplaat, door trillingen komen componenten los te zitten of de "pootjes" van de componenten breken af, een soldeerbout brengt dan een oplossing, als componenten loszitten dan een klein beetje siliconenkit aanbrengen tussen printplaat en component (aan de buitenzijde) en natuurlijk vastsolderen, mochten pootjes zijn afgebroken aan componentzijde dan component vervangen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu