Inbouw toilet kraantje

TheFinger

  • #1
Hoi allen,

Ik ben nog niet zo'n goede klusser, dus misschien is dit voor velen een "domme" vraag, maar toch...

Ik ben bezig de badkamer te verbouwen en daarbij ook het toilet. Eerst hadden wij een gewoon staand toilet met zo'n stortbak erboven. Die is nu weggehaald. Naast die stortbak zat een kraantje die je eventueel open en dich kon draaien (voor het vullen van de bak). Hier heb ik een foto van gemaakt. (foto 1).



Nu heb ik bij het inbouw resorvoir een soort stopkraam bij gekregen. Ik begrijp dat ik deze moet aansluiten en achterin waar het drukklepje zit vastklikken. Dat is geen punt. Van dit kraantje heb ik ook een foto erbij gedaan. (zie foto2)



Maar nu is mijn vraag. Vervangt deze kraan gelijk ook het kraantje van foto 1? Dus met andere woorden, kun je deze kraan ook zo dicht draaien zoals het oude kraantje? Want dat betekend dan dat ik achter de wand waar je niet meer bij komt geen kraantje meer hoef te zetten. Dan draai ik voorlopig dat kraantje gewoon dicht en sluit ik al alles aan. Heb ik dat goed begrepen?

En als dat zo klopt, moet ik het kraantje dan dichtdraaien met de schroefknop zoals je ziet in plaatje 3?



Alvast bedankt en excuses als het een domme vraag is.

Groetjes.
 

De loodgieter

Vaste beantwoorder
  • #2
Klopt de nieuwe vervangt de oude op de eerste foto, na inbouwen van je toilet kun je de eerst toch niet meer bedienen dus deze verwijderen.

John
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu