Inbouw kookplaat voor nismaten 73 x 49 cm.

Kriti

 • #1
Omdat onze Keramische ATAG kookplaat het - na 20 jaar intensief gebruik - heeft begeven, zijn we op zoek naar een inductiekookplaat. De huidige nis breedte is 73 cm en de nis diepte 49 cm. Het aanrechtblad is van graniet en in principe willen we daar niet in zagen.
Vragen: wie weet welke inbouw inductiekookplaten geschikt zijn voor de nismaten 73 x 49 cm? Misschien zijn er nog andere oplossingen mogelijk om een kookplaat in te passen in nismaten 73 x 49 cm. De kookplaat mag een breedte hebben van 70 - 80 cm...als hij maar in de nissen past. Ik ben heel benieuwd of iemand weet of er kookplaten zijn die ik kan inpassen in de huidige nismaten.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
  Zelf even zoeken met google, dat moeten wij ook doen.
   

  Kriti

  • #3
  Peter, dat heb ik gedaan. Ook wat gevonden maar een tip van iemand met hetzelfde 'probleem' is altijd welkom. Tevens een bevestiging dat het echt mogelijk is om de juiste kookplaat in de aanwezige nismaten te bevestigen.
   
  Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
  17
  2
  4
  3
  1

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu