Iemand ervaring met RecyPanel?

FrankAm

  • #1
Hallo,

Voor het bouwen van een caravan ben ik op zoek naar geschikt materiaal voor de wanden. Nu kwam ik op de *website onderstaand plaatmateriaal tegen: *.
merken verwijderd - mod

Heeft iemand hier ervaring mee?

Eigenschappen volgens de website:
Deze interessante plaat wordt formaldehyde-vrij geperst van gerecyclede PIR & PUR platen. Ecologisch verantwoord, sterk en stijf, licht van gewicht, geluiddempend, goed isolerend, watervast, overschilderbaar, verlijmbaar, als hout te bewerken en geschikt voor binnen en buiten. Goed te frezen en te zagen.

Ook ter vermijding van koudebrug, bodem en wanden van campers, vochtige ruimtes, boten, oeverbescherming, daken, wanden, tuinhuisjes, gevelletters, etc.. Direct zonder behandeling te gebruiken tussen -50 en +100 °C.

Multifunctionele watervaste plaat. Verrot niet, bestand tegen chemicaliën, schimmelvrij, bouwklasse B2 en 100% recyclebaar. Tot 60mm dikte leverbaar. Zet niet uit en daardoor voor extreem veel toepassingen een duurzame oplossing.

Bedankt voor de hulp.
Groet, Frank
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
We doen hier niet aan productvergelijkingen. Als de fabrikant aangeeft dat het voor een camper geschikt is, dan ook vast voor een caravan ;)
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu