Hulp nodig bij opsporen lek in badkamer vloer

Klus_leek

 • #1
Ik zoek hulp bij het opsporen van een lek in mijn badkamervloer. Ik zie zelf geen lek maar mijn benedenburen wel. Vochtige plek in het plafond. Ik kan dus niet goed bepalen waar de lek zit en wil niet de hele badkamervloer openbreken. Enige suggesties hoe het lek op te sporen ? Ik heb al de lekdetectiecentrale laten komen die 600€ in rekening bracht voor even rondkijken en wat kleurstof in de afvoeren. Helaas nog steeds niet duidelijk waar het lek zit. Voor vervolgonderzoek willen ze helaas weer geld zien. Anders zoek ik een betrouwbaar bedrijf die het lek zou kunnen opsporen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Frank

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Heb je als eens goed gekeken naar de afdichten van je douche kraan tov de muur? Achter de rozetten. Vaak een oorzaak van lekkage.
   

  Klus_leek

  • #3
  Hallo Frank,
  Vochtige plek bij de onderburen zit op zeker 3 meter van de douchebak. Volgens lekdetectie zou het lek ergens in de afvoerpijpen moeten zitten, maar welke weten we dus niet. Daarvoor was kleurstof in doucheput, badkuip, toilet en wastafel ingebracht maar geen kleurstof te zien na 20 dagen en vochtige plek wordt steeds groter.Ik wil eigenlijk weten waar het lek precies zit zodat de loodgieter aan de slag kan zonder de hele vloer open te breken.
   

  The headhunter

  Specialist Elektra
  • #4
  Verzekering bellen, deze vergoeden vaak alles inclusief. Nieuwe badkamer(vloer) als dat nodig is.
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #5
  Controleer water meter als er water door lekt.

  controleer druk verwarming.

  waar lekt het bij de buren dan kan je een schets geven.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu