Hor voor draai/-kiepraam

Ferb.

  • #1
Je kent ze wel, van die inzet horren die verkrijgbaar zijn bij iedere bouwmakrt. Je maakt ze zelf makkelijk op maat en klaar is kees.
Ik heb me echter laten vertellen dat dit niet echt een gewenste oplossing is ivm het sluiten van je raam. er komt een profiel tussen welke er niet hoort.
Nu heb ik toch twee van die horren gekocht. Ik vond ze toch nog best prijzig (70 euro ofzo). Zelf een hoop lopen klooien want de verbindingen schoven niet lekker over elkaar enz enz... De raam moet ik dus niet helemaal dichtklemmen want dan trek ik wat kapot. Nu kan ik bij 1 raam waar ik zo een hor heb zitten toch de hele klink vort dicht trekken en vannacht met het zware weer is gewoon water naar binnen gekomen!!

Ik ben dus ene beetje klaar met die horren en ben op zoek naar wat anders. Je hebt ook horren met een pen verbinding. Dan heb je geen profiel wat klemt, maar een pen die je in het kozijn schuift. Ik ben op het grote internet op zoek gegaan maar krijg ze niet gevonden. Ik heb ook geen idee hoe die type horren heten. Iemand een idee?
 

Pinokkio

  • #2
Misschien eens een paar foto's nemen!

Heb er juist 7 gemaakt plus een deur.
De metalen klepjes zijn er wel voor aluminium, hout of plastieken ramen wat een verschil geeft dat het hor tamelijk vast zit?
Maar alle vensters gaan mooi toe.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu