Hoogte dakkapel offerte

Jagger

 • #1
Wij hebben door een aannemer een offerte laten maken voor het plaatsen van een dakkapel en het aanbrengen van een tussenwand op de zolder.
De dakkapel en de afwerking zijn apart opgenomen in de offerte.
Mijn vraag is of het bedrag voor de afwerking reeel is.
De afwerking bestaat uit: het plaatsen van een scheidingswand van gipsplaten op een frame van regelwerk,plaatsen metalen kozijn,opdekdeur(board),hang- en sluitwerk,afwerking plafond dakkapel met gipsplaten,afwerking zijwangen dakkapel met MDF,plaatsen stopcontacten.Verplaatsen van een radiator is echter exclusief.
Scheidingswand: 5.20 mtr. Hoogste punt +/- 3.60mtr.
Afmeting dakkapel:3.00 mtr.
Is een bedrag van €3000,- incl. reeel?
Groet,
Jagger
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Tfro71

  • #2
  De admin komt zo ;) Die zal zeggen dat we het hier niet hebben over bedragen.

  Daarom vraag je ook altijd meerdere offertes aan en zorg je dat alle partijen dat weten, dan heb je vergelijkingsmateriaal.
   

  EvdL

  • #3
  Je moet voor je zelf kijken wat het je in de bouwmarkt aan materialen kost.
  Daarna kijken of je handig genoeg bent om het eventueel zelf kan doen en dan bij je zelf te rade gaan of je het voor het prijsverschil wil laten doen of dat je het geld in je zak stopt.

  Uiteraard kan niemand van afstand bekijken of de meerprijs van € 3000 terecht is. Dit hangt af van hoe de aannemer het afwerkt, gebruikte materialen etc. Vandaar dat er op het forum niet over prijzen kan worden gepraat.

  Ik heb een kennis die 2 dakramen wilde laten plaatsen en een vliering. Een aannemer vroeg er € 2000 voor.
  Hij besloot het zelf te doen, kocht op marktplaats 2e hands dakramen en timmerde een vliering van planken. Toen hij klaar was wist hij trots te vertellen dat het nog geen € 500 had gekost maar vergat te vertellen dat hij zelf niet op de vliering kon zitten omdat dat te zwaar was :oops: .
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu