Wij zijn momenteel bezig met een paar keuken leveranciers te bezoeken en een offerte aan te vragen.
We hebben hieromtrent een vraagje aangaande de kwaliteit van de deurtjes. We denken in eerste instantie aan een hoogglans keuken, maar dit kan je nu op verschillende manieren bekomen. Allen met een MDF-deur.
1) hoogglans folie
2) hoogglans lakken
3) hoogglans laminaat
Kan er iemand aanbevelen wat het beste gaat zijn qua kwaliteit. De ene keukenspecialist is de andere niet en ze noemen meestal wel de voordelen van hun systeem, maar over de nadelen reppen ze ietsje minder.
Een folie wordt op 120 graden ronde de MDF deur gekrompen en kan dus scheuren, of door hoge temperatuur loskomen (oven), een kleine beschadiging kan water doen indringen in de MDF.
Hoogglans lak is zoals bij een auto, gevoelig voor krassen en er kan wel eens wat lak afspringen bij een harde slag (kinderen ge kent dat wel) (Maar ook heel duur)
Laminaat, zeer slagvast....
Wat zouden jullie adviseren, wat zijn de voordelen en nadelen van elk systeem?
We hebben hieromtrent een vraagje aangaande de kwaliteit van de deurtjes. We denken in eerste instantie aan een hoogglans keuken, maar dit kan je nu op verschillende manieren bekomen. Allen met een MDF-deur.
1) hoogglans folie
2) hoogglans lakken
3) hoogglans laminaat
Kan er iemand aanbevelen wat het beste gaat zijn qua kwaliteit. De ene keukenspecialist is de andere niet en ze noemen meestal wel de voordelen van hun systeem, maar over de nadelen reppen ze ietsje minder.
Een folie wordt op 120 graden ronde de MDF deur gekrompen en kan dus scheuren, of door hoge temperatuur loskomen (oven), een kleine beschadiging kan water doen indringen in de MDF.
Hoogglans lak is zoals bij een auto, gevoelig voor krassen en er kan wel eens wat lak afspringen bij een harde slag (kinderen ge kent dat wel) (Maar ook heel duur)
Laminaat, zeer slagvast....
Wat zouden jullie adviseren, wat zijn de voordelen en nadelen van elk systeem?