Help, wandcloset niet stabiel

Kluspuntnl

 • #1
Wie kan mij helpen met het volgende probleem?

de wandcloset is niet stabiel te krijgen, er zit te veel speling in.Op de foto zijn de ijzerdraden te zien waarop de wandcloset steunt. Deze zijn door een loodgieter geplaatst maar merk nu dat er best wat speling in zit. Zou het daardoor komen? En hoe op te lossen zonder de wand te slopen.

ook heb ik een foto toegevoegd van het systeem welke gehanteerd word.

D986155E-39A8-4008-A7D7-A256176882C1.jpeg 457F4EDB-8AC7-4C10-8429-370C47F1E04E.jpeg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • De loodgieter

  Vaste beantwoorder
  • #2
  Je laat een inbouw reservoir plaatsen en monteert alles zelf af, en dan legt het aan de loodgieter (word eens wakker). Heb je de wedie plaat (rotspul is niet geschikt voor deze toepassing) tegen het frame aan gemonteerd of staat de plaat er iets vandaan?
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #3
  Eerst naar naar de afwerker kijken want de spoel pijp zitten de bramen nog aan als je die in de pot en dan in reservoir drukt grote kans dat ie op spanning staat en bak gaat scheuren.
  Maakt niet uit als de draadstangen bewegen je trekt dat strak aan eerst met de moeren
  en later via de gaten van toilet zitting
  Zo te zien zijn het simpele bevestigingen.
  1658439345852.png
   

  Kluspuntnl

  • #4
  @De loodgieter , begrijp je frustratie niet zo goed. Wilde alleen duidelijk maken dat inbouw door een professional is gedaan. Ook je negatieve uitspraak over dat rotspul klopt niet, deze is prima geschikt en werkt naar behoren, zie hieronder. Overigens is die strak en sterk tegen de frame van het inbouwdeel gemonteerd. Voor de zelfklussers: prima spul en makkelijk zelf te bevestigen zonder tussenkomst van een dure en soms niet zo professionele loodgieter.

  @Henk253, dank voor de tips. Heb die allen toegepast. Daarnaast ook de plastic demping ertussenuit gehaald. Nu is het stevig en zonder speling. Werkt allemaal perfect.
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #5
  :prima: dat het opgelost is.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu