Harol rolluik met stootjes naar beneden

Mikel63

  • #1
Electrisch rol luik (merk harol) gaat normaal omhoog maar omlaag niet goed. Gaat met kleine stukjes en stopt dan 10 cm te vroeg.
Je hoort de motor dus 1 seconde lopen, dan 1 seconde stoppen, dan weer 1 seconde lopen, etc. Zo’n 12 keer en dan stopt ie op 10 cm van laagste punt.
Heeft altijd goed gewerkt is weinig gebruikt.
Enig idee?
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
@Doehetzelfalshetkan: Het is onnodig om steeds maar google linkjes te plaatsen. Googelen kan iedereen. Je bericht wordt verwijderd.
 

Doehetzelfalshetkan

  • #3
@Walker
Het valt me vaak tegen hoe er gegoogled wordt, want in een groot aantal gevallen staat zowel de vraag als het antwoord er (voorbeeld zoals hier), mits de zoekactie adequaat is en imho ontbreekt het daar vaak aan en dat kunnen we de vragensteller vaak niet kwalijk nemen, goed zoeken is een toch meer dan een paar woorden in typen.

Met 40 jaar literatuur onderzoek als onderdeel van mijn R&D werk meen ik toch op enige ervaring hierin te kunnen varen. Veelal ervaar ik ook reacties van vragenstellers op mijn input als vooral positief, dus bovenstaande actie komt vreemd binnen en mist imho een goede onderbouwing .

Volgens de net nogmaals gecheckte klusidee-forumregels heb ik geen enkele regel overtreden of een regel overtreden waar je met enige redelijkheid dat direct zou kunnen afleiden en daaruit komt dus ook geen enkele overtreding uit voort die het verwijderen van mijn bericht kan rechtvaardigen.

Ergo: Het lijkt me alleszins redelijk om mijn bericht in de originele vorm terug te plaatsen. Ik voel me nu dus tekort gedaan en ook zeer verbaasd door deze berichtverwijdering. Laat ik er nu verder geen andere lading aan geven.
Met vriendelijke groet,
Doehetzelfalshetkan
 
Laatst bewerkt:

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu