Harde knallen in de nacht na renoveren badkamer

pvdtol

  • #1
Goedemorgen,
De afgelopen week is onze badkamer opgeleverd. Op de vloer liggen 60x 60 tegels. De wanden zijn bekleed met 30x60 tegels, er is een gestuced plafond geplaatst en er is een metal stud douchewand geplaatst waarop 30x 60 tegels zijn geplaatst.

De wand tussen de slaapkamer en de badkamer is 5 tot 7 cm gibo blokken. Nu is het zo dat wij in de afgelopen 3 nachten worden gewekt door harde knallen uit de badkamer. Het klinkt alsof er een tegel los knapt. 1 keer leek het ook alsof je gruis hoorde vallen, maar boven het verlaagde plafond zijn geen tegels aangebracht. De ene keer gebeurt het 2 keer vannacht 4 keer. met een paar uur er tussen.

Iemand dit eerder meegemaakt of weet iemand wat de oorzaak hiervan is? Het is erg storend.

Alvast bedankt voor jullie reacties,
 

Berr0l

  • #2
Als er echt tegels losknappen dan moet dat te horen zijn. Dan zitten ze niet (meer) goed vast. Simpel te controleren door bijv. de achterkant van een schroevendraaier te nemen en heel voorzichtig te tikken op diverse plekken op de tegels.

Klinkt de tegel hol? Dan zit hij niet goed vast.
Maar dan nog vind ik het knallen een gek verhaal. Hoe is de verwarming geregeld? Radiator? Vloerverwarming?
 

Sander 1972

  • #3
Is er veel gesloopt en veranderd?
 

pvdtol

  • #4
De hele badkamer is leeg gehaald. Er zat vloerverwarming in, maar dit is verwijderd. Er hangt nu alleen een design radiator. Deze is maar 1 keer aan geweest op dinsdag, vanaf woensdag nacht horen wij de knallen.
 

ADDave

  • #5
pvdtol schreef:
Er hangt nu alleen een design radiator.
Heb je deze ook goed ontlucht?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu