Wie Kan mij Helpen (Harde Knallen Waterleiding)

Kyti

  • #1
Hoi mensen, wie kan mijn helpen of een idee hebben.
Sinds 3 jaar heb ik mijn huis gekocht,en vanaf de tijd als mijn onderburen water gaan gebruiken dan heb ik last van harde knallen in de watermeter kast,(of waterleiding) de knallen zijn zo hard dat je ze de hele huis hoort.Ook s nachts horen we de harde knallen en dan word je gewoon wakker van, want onze onderburen gebruiken s nachts regelmatig water.Woonstad heeft bij onze onderburen nieuwe cv ketel geplaatst,nieuwe watermeter,een overal demper gezet maar de knallen zijn nog steeds.Wie weet wat dat kan zijn???Ik word er gek van.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Zit er in de watermeter bij u en bij de buren een terugslagklep ?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Ontvangen via PB:

dank voor u reactie
woonstad heeft nieuwe waterslag kleppen geplaatst bij onderburen en bij mij maar de probleem is nog steeds niet opgelost.
Ook als onderburen de WC doorspoelt knalt het ook heel hard in de waterleiding
 

Kokopelli

  • #4
Het waterleidingbedrijf heeft terugslagkleppen on de watermeter. Dat is de hoofdreden van waterslag. Eigenlijk zouden waterleidingbedrijven het voor hun klanten moeten oplossen. Voor die terugslagkleppen was dat probleem er niet zelfs al zaten leidingen niet overal goed vast. Dempers werken soms na enkele maanden al niet meer. De oorzaak zit in een vastzittend ventiel. Losdraaien en het balletje losmaken en met naaimachine olie druppelen. Dit werkt alleen bij staaf modellen. Ronde zijn gevuld met stikstof en zijn ook weer te vullen met stikstof bij een autobandenhandel. Waarom stikstof? De moleculen zijn groter dan zuurstof, waardoor osmotische werking zeer laag is tot zelfs nul.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu