Hangtoilet gipsplaten

Wolfshape

 • #1
Hallo Allemaal,

Ik ben bezig om boven een hangtoilet te plaatsen. Het reservoir is afgetimmerd met gipsplaten nu vertelde mijn stucadoor dat dit geen goede manier is hij meende dat het met watervast multiplex afgetimmerd dient te worden.

Nu mijn vragen: Heeft mijn stucadoor gelijk en is het mogelijk om de gipsplaten af te werken met kraaldelen? Dus gips/multiplex ---> kraaldelen ---> toilet.

Alvast dank voor een evt reactie.

Met een vriendelijke groet,

Marco
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Xr8

  • #2
  Met alleen gips heb je grote kans dat de tegels gaat scheuren. Je ziet wel vaak dubbel gips. Wij doen altijd 18mm plaatmateriaal met daarop gips. Werkt prima.
  Denk dat je stucadoor wel gelijk heeft, wat bedoel je met kraaldelen?

  Succes.
   

  De loodgieter

  Vaste beantwoorder
  • #3
  Een en ander is mede afhankelijk van het soort inbouwreservoir dat je geplaatst hebt. er zijn inbouwreservoirs waar je gelijk gips op kunt monteren. dit zin wel gipsplaten van 18mm. bij het inbouwreservoir zijn dan wel extra ondersteuningen aangebracht. het zogeheten gis-easy steem is z'n voorbeeld.
   

  Xr8

  • #4
  Beetje duur systeem voor de particulier, maar je hebt gelijk.

  Succes.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu