Handleiding Wilux Turbo gezocht

Pancake

 • #1
Ik ben bezig om een woning te verkopen waar een whirlpool van Wilux in zit. Het bedieningspaneel is van de 'Turbo' lijn (zie link), maar ik heb er geen handleiding bij.

Ik heb al contact gehad met de webshop van Wilux onderdelen, maar zij hebben helaas geen handleiding liggen. Wel hebben ze mij de werking van de verschillende knopjes uitgelegd, maar het liefste verkoop ik de woning met een handleiding.

Is er hier toevallig een user die zo'n handleiding heeft en er voor mij een scan of kopie van wil maken?

Alvast bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Je link werkte niet maar probeer eens via dit adres  was ook een pdf bestand bij:

  zie ook hier

  Succes
   

  Pancake

  • #3
  Dit is helaas niet de juiste handleiding. Ik heb even een foto van het bedieningspaneel gemaakt:  Op de site van Wiluxonderdelen.nl staan tal van handleidingen, maar de handleiding van de Turbo staat daar helaas niet bij. Een vervangend bedieningspaneel is wel leverbaar, maar daar zit dan geen handleiding bij.

  Aan de hand van de PDF in het vorige beriht kan ik verschillende functies wel afleiden, maar helaas lang niet alles.
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #4
  Het ging me meer dat er adressen waren zodat je daar kunt informeren.
   

  Pancake

  • #5
  Ah... sorry. Via Wiluxonderdelen.nl gaven ze al aan dat deze handleidingen in Nederland, België en Duitsland niet meer leverbaar zijn. Vandaar dat ik via het forum iemand probeer te vinden die zo'n whirlpool heeft.
   

  Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #6
  Wilux is blijkbaar leverancier voor maar enkele landen.

  Ik geloof er eigenlijk niets van dat die dan dat regelapparaat zelf gefabriceerd zouden hebben. Zou me niet verbazen als dat ding onder ander(e) merk(en) ook toegepast is.

  Kunst is om erachter te komen welk merk en type. En daartoe heb je zelf de beste kans: staat er wat op of op de achterkant wat je ergens heen zou kunnen leiden? Zodat je dus op iets anders kunt zoeken dan alleen 'Wilux turbo' oid?

  Anders wordt het wel erg moeilijk. Ik heb zelf ook uitgebreid gezocht, maar niets kunnen vinden.
   

  Spijk

  • #7
  Wilux maakte voor hun whirlpools gebruik van techniek van Aquajet. Google daar eens op, wellicht kom je daar iets verder mee.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu