Goed geisoleerd; toch fout

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #21
Ik vraag me af wat de bedoeling is van uw vraag c.q. antwoorden.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #22
Werkt nog niet zo lang bij de vereniging van producenten kunststof isolatie materiaal. :P
 

Infiniti3d

  • #23
Ik denk inderdaad dat een groot aantal aktieve forum leden, inclusief moderators het niet begrepen hebben. Het bewijs daarvoor zijn de tientallen zoniet meer dan honderd topics op één en het zelfde forum, namelijk dit forum over isoleren van hellende daken voornamelijk bij oudere woningen.
Er is geen aktief forum lid die het nou echt eens uitlegt, geef even een link Jan naar een Sticky '' schuin dak isoleren doe je zo '' ik kan het namelijk niet vinden :cry: . Bovendien als het er is word de taak van mod veel relaxter, hoef je ook niet te attenderen op dat linkje Afbeeldingen plaatsen
dat overigens niet werkt inclusief foto's plaatsen(werkt ook niet zoals beschreven) Voor de mensen die toch een goed geïsoleerd dak willen, laat je goed voorlichten want onbezonnen isoleren met de eerste de beste rommel van de bouwmark help uw dak naar het gortje.
Die reactie had ik van wgb als laatste verwacht. Helaas repareer ik auto's. Excuses voor het min of meer kapen van jou topic Ferryv, ik ben nou eenmaal van behulpzame aard :wink:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #24
Oké, helder.
Normaal worden er namelijk vragen gesteld op het forum, zo nu en dan komen we topics tegen waar iemand de vraag vergeten is. :wink:

Het afbeeldingen plaatsen gaat perfect zolang de afbeelding de voorgeschreven extensie heeft en niet te groot is.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #25
Ik kreeg toch even het idee dat dit probleem met het bericht van je op 21 maart 11:12 zou zijn opgelost. :wink:

Maar ik kan je wel vertellen dat het isoleren van bestaande schuine-en platte daken dusdanig ingewikkeld is dat er altijd een risico aan zal kleven.
Neem alleen maar de leeftgewoonte van een gezin als je eens wist hoeveel invloed dat kan hebben of het goed of fout gaat met die isolatie klus.
Wie zou er optegen zijn als je objectief inhaakt op de vragen van de bezoekers.
 

Infiniti3d

  • #26
Gepost door Ferryv

Ik heb nu maar alle isolatie eraf gesloopt; zodat alles kan opdrogen. Wat heb ik fout gedaan, en hoe kan ik het beste te werk gaan om te voorkomen dat dit weer gebeurd.

Dit was de vraag en ik las nergens een duidelijk antwoord dus ik dacht (als behulpzame kaaskop :mrgreen: ) ik ga mijn bevindingen ( ervaring klinkt overdreven) delen met iemand anders. Dat was de opzet, helaas niet gewaardeerd dus.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #27
Even voor de duidelijkheid, alle bevindingen zijn welkom op het forum.
Van uw bijdrage was niet duidelijk of u reageerde op de vraag van Ferry of dat u een beschrijving postte van de uitvoering zoals u die gemaakt hebt en anderen daar deelgenoot van wilde maken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu