Glasweefselbehang verwijderd - muur egaliseren

LotteS

  • #1
Goedemiddag!

Ik heb laatst in een van onze slaapkamers het glasweefsel behang verwijderd. Echter had ik gehoopt dat er dan een mooie egale muur onderweg zou komen zodat ik deze zou kunnen behangen of het liefst schilderen. Ik heb er een wit behang overheen proberen te plakken, maar helaas zie je door het behang heen de stukjes wat er nog op de muur zit. Heeft iemand tips wat ik het beste zou kunnen doen? Is dit te verwijderen en zo ja, op welke manier ? Suggesties zijn heel erg welkom. Bedankt!
WhatsApp Image 2021-11-09 at 12.10.37.jpeg
 

Klussen.

  • #2
Je kunt de muur stuken met F&F. Je kunt het ook afschuren met een schuurmachine. Zorg wel voor voldoende bescherming want het stoft enorm. Wellicht is de makkelijkste manier om er weer glasweefselbehang overheen te plakken en te verven. Waarom heb je het oude glasweefselbehang verwijderd?
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Haemmertime

Vaste beantwoorder
  • #3
Eerst alles afsteken met een afsteekmes, en dan de schuurmachine met stofafzuiging erop, lijkt enorm veel werk, maar valt opzich nog wel mee.
 

LotteS

  • #4
Bedankt voor de helpende reacties! We hadden het glasvezel verwijderd omdat er overal gaten in zaten en het niet meer mooi was. We hebben naar de tips geluisterd en de muren geschuurd, gaten gevuld en overschilderd met wit, omdat er wit behang op komt. Het ziet er nu al zoveel beter uit! Hopen op een goed eindresultaat. Bedankt voor het meedenken.
 
  • Like
Waarderingen: Fantomaz

Fantomaz

  • #5
Ik volg dit even omdat wij met hetzelfde zitten...
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu