Gebruikte knelkoppelingen knie 22 mm

Ijsselg

  • #1
Voor een projectje op mijn volkstuin zoek ik een stuk of 10 gebruikte en afgekeurde knelkoppelingen, rechte hoek 22 mm. Niet voor een CV installatie, beschadigingen etc. zijn geen enkel probleem. De bedoeling is een rek te maken om planten te laten klimmen. Heeft iemand gebruikte koppelingen over of heeft iemand een idee hoe ik aan gebruikte knelkoppelingen kan komen?
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
We doen hier niet aan vraag en aanbod.
Je zou eens bij bedrijf in gebruikte bouwmaterialen kunnen kijken of bij een loodgieter vragen.
 

Ijsselg

  • #3
Jammer, maar dan gelijk maar een andere vraag. Ik wil dus een rek maken van 22 mm buizen - 2 stuks in de grond en aan de bovenkant een ligger - daartussen 2 maal een 2x1m dekvloerengaas paneel. Totaal dus 2 meter hoog en 2 meter breed. Dit gebruiken als verplaatsbaar klimrek voor planten.

Kan ik de koppelingen tussen ligger en staanders maken met 15 mm pijp gebogen in 90 graden en in de 22 geschoven? Gewoon los erin - blijft bij elkaar door de gaas panelen aan de buis te koppelen met tiwraps.

Is dit een werkbare optie ?
 

Ijsselg

  • #4
Hier wordt niet geantwoord. Misschien gesloten voor anderen omdat ik fout begonnen ben met dit bericht? Onzichtbaar voor anderen? Ik plaats een nieuw bericht .
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #5
Als ik geen antwoord weet, heeft het ook geen nut om iets te schrijven.
 

Kluskoppel

  • #6
Waarom perse met knelkoppelingen e.d. ? Dit kan toch ook prima met wat hout? Of je pakt PVC-afvoerbuis o.i.d.?
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
3
2
1

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu