Gat in het plafond boren onder een muur

Ivosnivo

 • #1
Hallo, volgende maand krijg ik de sleutel van m'n nieuwe woning. Ik wil dan alle stopcontacten laag gaan maken, heb dat vaker gedaan met een dubbele slijptol en dozenboor die ik dan huur. Nu heb ik ook enorme lelijke radiatorbuizen door de hele woning lopen die ik dan meteen ook wil meepakken. Ik heb al uitgezocht hoe ik dat kan aansluiten met flexibele buis. Maar nu is mijn vraag hoe ik zo'n buis netjes wegwerk bij een leiding die van boven naar beneden loopt. Ik heb dan een gat nodig onder de draagmuren.

Alvast bedankt voor de tips.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Klusser1954

  • #2
  Dat is mij wel eens gelukt door eerst de sleuf uit te hakken en dan met een 12mm boor van een meter lang naar boven te boren .Die boor kun je wel wat buigen zodat die vrij loodrecht boort. Dan vanaf boven de vloer een beetje uit de muur hakken en met een dikkere boor stukje naar beneden boren, dan weer vanaf onder gat weer ruimen. Blijft een beetje hobbywerk.
   

  Ivosnivo

  • #3
  Bedankt voor de tip
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu