Gaatjes in marmeren vloer

Ton12

  • #1
Hallo,
Ik heb een "rosalia" marmeren vloer liggen. In deze vloer zitten in enkele tegels bij elkaar zo'n 100 kleine gaatjes. Ik heb zelf al geprobeerd om deze gaatjes te stoppen met een mengsel van een voegmiddel. Hetzelfde voegmiddel en kleur, als de voeg die nu in de marmeren vloer zit. Maar door het lopen op de vloer en stofzuigen komen de gaatjes iedere keer weer open.

Weet iemand misschien een probaat middel om deze gaatjes definitief af te stoppen?
 

Toon

  • #2
Hoe groot zijn die gaatjes? Foto?
 

Ton12

  • #3
Hallo Toon,
Ik heb geen foto op dit moment. Indien nodig dan zou ik deze wel kunnen maken. Maar het gaat om gaatjes van 1 tot enkele millimeters.
 

Toon

  • #4
Dit vod ik ergens op het www:

Beschadigingen in marmer (putjes bvb.) kun je met twee-componentenlijm opvullen. Zijn de putjes eerder putten, meng dan wat marmergruis (steenkapper) door de lijm. Laat goed drogen en wrijf glad met staalwol.

Ik denk dat je het beste even kunt informeren bij een speciaalzaak welke lijm.
 

Ton12

  • #5
Hallo Toon,
Bedankt weer voor je antwoord. Maar is het niet zo dat twee componentenlijm zeer snel droogt en uithard? Misschien is er dan te weinig tijd om de gaatjes te vullen. Ik ga het in ieder geval vragen in een winkel. Ik heb ook nog wat voegmiddel in de juiste kleur staan. Ik neem aan dat ik dat er ook door kan mengen?

Met welk woord heb jij gezocht op het internet toen je die tip vond?
 

Toon

  • #6
Marmer opvullen? Geeft voornamelijk links naar bedrijven die het wel voor je willen doen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu