Enkele schutting plaatsen

Albart

 • #1
Hallo,

Ik heb kort een vraag over het volgende: mijn zus is laatst verhuisd en nu het lekkerder weer wordt wil ze graag buiten zitten (logisch :D )

Ze woont in een woning boven een parkeergarage, en je raadt het al: er mag niks de vloer in dus. De situatie hoe ik het heb aangetroffen: het hele dakterras is bedekt met tegels van 30*30. daaronder ligt nog isolatie en daaronder is het beton. er is voor de rest een schutting van de buren aan de ene kant (L) en een hekje aan de andere kant (R) van het terras. De achtergrens van het terras wordt aangegeven door een stel lichtkoepels die daglicht in de parkeergarage laten. Tussen twee van de koepels door ligt een trappetje waarmee je naar het 'centrale plein' kan lopen. Dit trappetje zou in het meest ideale geval gewoon gebruikt moeten kunnen worden.

Nu is de vraag: hoe kan ik het slimste een ENKELE schuttingwand plaatsen? (ik weet, een hoek is veel steviger, maar dat gaat gezien de tuin gewoon niet echt lukken.) Ik heb zelf al na zitten denken om bijvoorbeeld een stalen plaat onder de tegels te schuiven, of de schutting van de buren te lenen als steun, maar ik dacht misschien is er hier hopelijk een Einstein met een beter maar vooral ook makkelijker idee?

Ik kijk uit naar jullie reacties!

groeten, albart

De situatie vanuit het huis gezien:


De ruimte tussen de vloertegels en de lichtkoepels:
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Poster

  • #2
  Stevige voeten van foto 8 of 14
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu